Wie we zijn

Wie we zijn?
La Palma Plaza een site met zoveel mogelijk informatie over La Palma. De site wordt onderhouden door mij, Joost Claassen, sinds 2014. Door mijn drukke werkzaamheden hier op La Palma (ik ben samen met Nanneke de eigenaar van Casa de Buceo – duikhuis La Palma) kom ik helaas te weinig aan toe om met grote regelmaat iets nieuws te posten of de site te updaten.

Wat kan ik voor je doen?
Met deze website wil ik de vele mogelijkheden laten zien die La Palma te bieden heeft. En met al die informatie kun je zeker goed zelf op pad gaan en La Palma ontdekken. Maar daarnaast biedt de site ook veel informatie die altijd nuttig kan zijn. Zoals een telefoonnummer van een tandarts bijvoorbeeld of een leuke duikschool…. En.. tips zijn altijd welkom!

Kom je er niet uit of je wilt graag meer informatie of je wilt dat wij iets voor je regelen. Dat kan ook. Je kunt met ons kontakt opnemen via e-mail: hola@casadebuceo.nl. Of kom langs in ons kantoor (het duikcentrum Casa de Buceo) in Los Llanos de Aridane, Calle Conrado Hernandez 4.